Vi bruger Cookies!     

         
 X     
shambhalaSakyong Mipham Rinpoche

sakyong mipham rinpoche

Sakyong Jamgon Mipham Rinpoche blev født i Bodgaya i Indien i 1963. Kort tid efter kom han til vesten for at blive opdraget af sin far Chøgyam Trungpa, rinpoche. Han blev opdraget på en måde som ikke var meget anderledes end for andre vesterlændinge. Han kom i skole i USA og var også i England, på Oxford, i en tid.

Efter sin fars død i 1987 tog Sakyongen til Indien for at studere. Gennem en årrække modtog han undervisning af Dilgo Khyentse Rinpoche, såvel som af Penor Rinpoche og Khenpo Namdral.

I 1990 overtog han ansvaret for ledelsen af Shambhala International. Han underviser nu i både Shambhalalæren og den Buddhistiske lære. Udfra hans unikke kombination som både uddannet i Vesten og uddannet i den traditionelle tibetansk-Buddhistiske tradition har hans undervisning fået sit helt specielle universelle præg. Som en naturlig måde at efterfølge sin far på.

Sakyong Jamgon Mipham Rinpoche er for nyligt blevet gift med Tseyang Palmo, datter af Hans Eminence Namkha Drimed Rabjam Rinpoche, overhovede for Ripa linien i Tibetansk Buddhisme.
 


Besøg  
020577